Поєднання в одному проекті різних стилів дає часом цікаві результати. Так, стиль шале у сучасному приватному домобудуванні набув особливої популярності і представлений у всьому своєму різноманітті – від каркасників до котеджів хай-тек. І хоча фасади з традиційними елементами фахверка (каркаса) сьогодні не більш ніж стилістичне рішення, вони чудово вписуються у сучасні проекти.

Так, у котеджі, склінням якого займалася компанія «Сонячні вікна» — дилер офіційного партнера VEKA — компанії «КАНТАЛЬ», представлена стилізація під один із різновидів шале – стиль фахверк: дах має характерне «нависання» над нижньою частиною будинку, скати якої з’єднують балки , а білі стіни є гарним фоном для темних декоративних дерев’яних елементів, що прикрашають фасад.

 У гармонії з дерев’яними елементами будинку металопластикові вікна із зовнішньою ламінацією під дуб. Всі віконні конструкції виготовлені з якісного енергоефективного профілю VEKA Softline з використанням газонаповненого склопакета товщиною 40 мм та енергозберігаючого скла.

Крім того, для кращого результату і для збереження тепла в приміщенні взимку всі вікна були встановлені за системою якісного монтажу, що означає використання тришарового монтажного шва і теплого підставочного профілю.